Rakennuspalvelu Tarik Oy

Rakennuspalvelu Tarik Oy on vuonna 1989 perustettu rakennusliike, joten meillä on jo yli 20 vuoden vankka kokemus rakentamisen alalta.

Tarik Oy:ssä toimii kaksi rakennusmestaria; Hannu Hiltunen ja Jouni Nuutinen. Pääsääntöisesti toteutamme ja johdamme kaikki kohteemme itse.

Vankat asiakassuhteemme sekä pitkä kokemuksemme korjaus- ja uudisrakentamisessa kertovat yrityksemme osaamisesta. Paras kiitos työstämme on vuosia säilyneet asiakassuhteet ja tyytyväiset asiakkaat.

Tarik Oy on Rakentamisen Laatu ry:n (RALA) jäsen, mikä kertoo osaltaan yrityksemme ja henkilökuntamme ansiokkaasta toiminnasta rakennusprojekteissa. Rakentamisen Laatu ry ylläpitää ja päivittää yritystietorekisteriä ja antaa tietoa siihen kuuluvista yrityksistä. RALA valvoo myös yrityksien yhteiskunnallisten velvoitteiden maksamista.

Yhteistyöverkostomme kattaa kaikki rakennusalan ammattialat. Yhteistyössä kumppaneittemme kanssa viemme vaativatkin rakennushankkeet sujuvasti läpi.

Olemme toteuttaneet myös lukuisia pientalokohteita, jotka olemme toteuttaneet samalla ammattitaitoisella henkilöstöllä, joka on mukana suuremmissa hankkeissamme.

Pientalot on toteutettu asiakkaan suunnitelmien pohjalta tai yhteistyössä suunnittelijoidemme kanssa. Suunnittelijaverkostoomme kuuluu laajalti eri alojen suunnittelijoita, joista asiakas voi valita tarvitsemansa ammattilaisen.

Tavanomainen toteuttamamme urakka on yksityisen rakentamisen sektorilla suuruudeltaan noin 25 000 – 900 000 € ja julkisella sektorilla 25 000 – 3 000 000 €.

On ilo olla rakentamassa yhteistä tulevaisuutta kanssanne.

Ystävällisin terveisin Tarik Oy

Jouni Nuutinen 040 558 4474
Hannu Hiltunen 040 572 2521